Zeilcharter

Met 6 ’authentieke’schepen met allemaal een eigen verhaal en historie, beschikt Zeilcharter Berend Mink over een groot en divers aantal schepen om een unieke ervaring mee te beleven. Alle schepen zijn ingericht op dagtochten, dat wil zeggen comfort en luxe gecombineerd met de eenvoudigheid en sensatie van het zeilen. In de intieme ambiance die wordt gecreëerd, staat de gezamenlijke beleving voorop!

Al onze schepen liggen in Grou bij onze werf onderdak. De schepen zouden geen schepen zijn als ze bleven liggen waar ze lagen, ’Zeilcharter Berend Mink’verzorgd in heel Friesland dagtochten! Alles is mogelijk; catering, live muziek, spraakmakende sprekers, wedstrijd element…

Uw wens is onze koers
Zeilcharter Berend Mink heeft alle mogelijkheden in huis om van uw evenement een succes te maken.
Dag, ochtend en/of avond tochten kunnen worden gecombineerd met een lunch, diner, barbecue aan boord of er kan een van de vele authenthieke watersportdorpen worden aangedaan. Denk daarbij aan; Grou, Earnewoude, Terherne, Akkrum, Sneek, Woudsend, Heeg…

Met Zeilcharter Berend Mink heeft u de mogelijkheid om een uniek arrangement samen te stellen. Ook voor grotere groepen kan er met meerder schepen worden gevaren. Dit kan zijn in combinatie met andere platbodems en/of rondvaartboten.

Comfort en veiligheid
Genieten van wind, water en zon! U zit met uw gezelschap op de plaats waar vroeger het laadruim was. Vraagt u de schipper maar eens wat daar allemaal in vervoerd is! Op geriefelijke banken heeft u een perfect uitzicht over de ruime Friese wateren. Een heel verschil met andere ’charterschepen’ waar u de hele dag op de luiken ligt. Veiligheid staat voorop bij Zeilcharter Berend Mink, met de ’6’goed goedkeurde en onderhouden schepen streven wij perfecte na!