Bootstalling Friesland

Bootstalling Friesland

U zoekt naar ”Bootstalling Friesland” zodat uw boot zorgeloos de winter in kan? Bij Watersportservice Berend Mink bent u voor bootstalling in Friesland aan het juiste adres! Met een paar duizend vierkante meters aan overdekte winterberging en buiten stalling in hartje Friesland en nog diverse schiphuizen (alle maten), hebben wij alle bootstalling opties in huis voor u.

Voor sloepen en schepen tot 3 ton beschikken wij over een Manitou (verreiker) met een speciaal hijs-mechanisme. Voor alle overige schepen tot 25 ton beschikken wij over een hydraulische Roodberg boten-wagen. Door gebruik te maken van een (trailer) helling, stempelen wij de schepen vanaf het onderwaterschip en beschadigen, romp en kabelaring niet!

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van botenstalling gebruikt Watersportservice Berend Mink de meest optimale bergingstechniek. Door middel van solide bokken en een hydraulische boten-wagen zorgen wij ervoor dat uw boot niets te voortduren krijgt tijdens de stalling.

Ook zomers kan u schip onderdak bij Watersportservice Berend Mink. Schepen op trailers, wedstrijd-boten, jachten tot 25 ton… U belt/komt en wij doen de rest! Informeer naar de scherpe zomer tarieven! Reserveer daarom snel een plekje voor de bootstalling in hartje Friesland.

Bootstalling Friesland: Als full service watersportcentrum biedt Berend Mink u droge bootstalling. Ideaal voor het stallen van uw motorboot, zeiljacht of sloep in de winter. Wij nemen de zorg voor uw boot volledig op ons. Volg ons op Facebook!

Bootstalling Friesland zomer en winter

Uitgevaren in het na-seizoen? Watersportservice Berend Mink haalt ook schepen op vanaf een externe locatie, zowel vanaf de weg als vanaf het water. Ook in het voorjaar weer het gevoel hebben dat u een nieuw schip heeft? Wij verzorgen o.a.:

  • motor onderhoud en reparatie
  • schoonmaak, poets en wax werkzaamheden
  • schilder en lakwerk (ook beschadigingen bijwerken)
  • onderwaterschip behandeling, incl. antifouling
  • timmer werkzaamheden
  • totale refit van uw sloep of boot.