Camperstalling Friesland

Camperstalling Friesland

Zoekt u ”camperstalling Friesland”? Dan zit u bij camperstalling Berend Mink aan het juiste adres. Berend Mink is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in stalling van campers. Wij hebben alle camperstalling opties in huis voor u. Wij hebben de perfecte geconditioneerde stalling ruimte voor uw camper in Friesland.

Uw camper staat het hele jaar veilig en vertrouwd gestald in Friesland.

  • Veilige camperstalling met camerabewaking
  • Perfect geconditioneerde stalling
  • Electra in de stallingsruimte aanwezig
  • Centrale ligging in Friesland

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van stalling in Friesland weten we precies wat de wensen zijn. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de camper wegrijden wanneer u wilt. We hebben een paar duizend vierkante meter aan stallingsruimte. U kunt ook in de zomer uw camper bij ons stallen. Als full service watersportcentrum biedt Berend Mink u droge winterstalling.

Winterstalling camper / zomer en winter

Het hele jaar door bieden wij stallingsruimte aan voor uw camper, motor, maar ook boten. Uw camper stalt u natuurlijk het liefst op een centrale plek. Door onze ligging in het hart van Friesland, namelijk Grou, is het erg goed bereikbaar. Onze stalling is professioneel, waardoor uw camper nooit vochtschade kan oplopen. Een vorstvrije stalling voor uw camper is van groot belang.

Stalling voor uw camper in box, ten alle tijden bereikbaar in overleg.