Winterstalling Joure

Winterstalling Joure

U zoekt naar ”winterstalling Joure” zodat uw boot zorgeloos de winter in kan? Bij Watersportservice Berend Mink bent u voor winterstalling in Friesland aan het juiste adres! Met een paar duizend vierkante meters aan overdekte winterberging en buiten stalling in regio Joure en nog diverse schiphuizen (alle maten), hebben wij alle winterstalling opties in huis voor u.

Voor sloepen en schepen tot 4 ton beschikken wij over een Manitou (verreiker) met een speciaal hijs-mechanisme. Voor alle overige schepen tot 35 ton beschikken wij over een hydraulische Roodberg boten-wagen. Door gebruik te maken van een (trailer) helling, stempelen wij de schepen vanaf het onderwaterschip en beschadigen, romp en kabelaring niet!

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van botenstalling gebruikt Watersportservice Berend Mink de meest optimale bergingstechniek. Door middel van solide bokken en een hydraulische boten-wagen zorgen wij ervoor dat uw boot niets te voortduren krijgt tijdens de stalling.

Ook zomers kan u schip onderdak bij Watersportservice Berend Mink. Schepen op trailers, wedstrijd-boten, jachten tot 35 ton… U belt/komt en wij doen de rest! Informeer naar de scherpe zomer tarieven! Reserveer daarom snel een plekje voor de winterstalling in regio Joure.

Winterstalling Joure: Als full service watersportcentrum biedt Berend Mink u droge winterstalling. Ideaal voor het stallen van uw motorboot, zeiljacht of sloep in de winter. Wij nemen de zorg voor uw boot volledig op ons. Volg ons op Facebook!

Winterstalling Joure zomer en winter

Uitgevaren in het na-seizoen? Watersportservice Berend Mink haalt ook schepen op vanaf een externe locatie, zowel vanaf de weg als vanaf het water. Ook in het voorjaar weer het gevoel hebben dat u een nieuw schip heeft? Wij verzorgen o.a.:

  • motor onderhoud en reparatie
  • schoonmaak, poets en wax werkzaamheden
  • schilder en lakwerk (ook beschadigingen bijwerken)
  • onderwaterschip behandeling, incl. antifouling
  • timmer werkzaamheden
  • totale refit van uw sloep of boot.