Schiphuizen

Op het multifunctionele watersportcentrum van Watersportservice Berend Mink bevinden zich luxe schiphuizen. Deze schiphuizen zijn gelegen op een unieke locatie, namelijk in ’het’ hart van Friesland. Enkele voorbeelden: met 5/10 minuten bent u op het Pikmeer, met 30 minuten bent u in de ’oude venen’, met 50 minuten bent u op het Sneekermeer… Ook met de auto is Grou goed bereikbaar, namelijk via de A32 vanuit Heerenveen of Leeuwarden. Kortom binnen een uur kunt u het volledige ’vakantie’ gevoel hebben!

Specificaties luxe schiphuizen:
De schiphuizen van Watersportservice Berend Mink zijn geschikt voor alle soorten schepen. Diverse afmetingen van 13.5 t/m 19 mtr., is er altijd een passende oplossing. Alle boxen zijn voorzien van eigen invaart incl. afstandsbediening, water, stroom, sanitair, permanente bewaking, overdekte stalling voor u auto(’s) en een inpandige onderhoudswerf. Tevens is het mogelijk om over meer stallingsruimte te beschikken.

Specificaties reguliere schiphuizen:
Geschikt voor alle soorten schepen met diverse afmetingen van 6.0 t/m 19.0 mtr. Alle boxen zijn voorzien van een eigen invaart of centrale invaart incl. water, stroom, nabij liggende stallingsruimte voor u auto(’s) en een bijbehorende onderhoudswerf. Tevens is het mogelijk om van andere stallingsruimte gebruik te maken.