Buitenstalling

Zorgeloos de winter in? Bij Watersportservice Berend Mink bent u aan het juiste adres, ook voor buitenstalling! We hebben met de aanleg van 4000m2 verhard terrein ruimte voor een extra 50 á 100 boten. Het terrein is zeer geschikt voor bijvoorbeeld zeiljachten met staande mast en motorboten.

Voor sloepen en schepen tot 3 ton beschikken wij over een Manitou (verreiker) met een speciaal hijs-mechanisme. Voor alle overige schepen tot 35 ton beschikken wij over een hydraulische Roodberg boten-wagen. Door gebruik te maken van een (trailer) helling, stempelen wij de schepen vanaf het onderwaterschip en beschadigen, romp en kabelaring niet!

Door onze jaren lange ervaring op het gebied van winterberging gebruikt Watersportservice Berend Mink de meest optimale bergingstechniek. Door middel van solide bokken en een hydraulische boten-wagen zorgen wij ervoor dat uw boot niets te voortduren krijgt tijdens de stalling.

Ook zomers kan u schip onderdak bij Watersportservice Berend Mink. Schepen op trailers, wedstrijd-boten, jachten tot 35 ton… U belt/komt en wij doen de rest! Informeer naar de scherpe zomer tarieven!

Zomer- en/of winter (vaar)klaar

Uitgevaren in het na-seizoen? Watersportservice Berend Mink haalt ook schepen op vanaf een externe locatie, zowel vanaf de weg als vanaf het water. Ook in het voorjaar weer het gevoel hebben dat u een nieuw schip heeft? Wij verzorgen o.a.:

  • motor onderhoud en reparatie
  • schoonmaak, poets en wax werkzaamheden
  • schilder en lakwerk (ook beschadigingen bijwerken)
  • onderwaterschip behandeling, incl. antifouling
  • timmer werkzaamheden
  • totale refit van uw sloep of boot.